Första intrycken

Så tycker de första läsarna

...roande och lättsam läsupplevelse
Gärd
Gärd
...en historia i tiden...
Peter
Peter
Nytt och spännande med Chicklit ur ett manligt perspektiv
Cecilia
Cecilia
Shelf Wood

Om boken

“Åh jag är så spänd”, erkänner Kicki. “Jag bara längtar efter att få träffa honom. Träffa Robert. Han kanske blir min nästa man?” Det sista viskar hon bara fram, vågar nästan inte sätta ord på det som hon tänkt i flera dagar. Hennes perfekta match, hennes perfekta man.

Robert är mycket ovan med dejting men kastas in i dejtingvärlden när hans kompis Jonas anmäler honom till den nya tjänsten Tiamo. Den har lyckats makalöst bra i USA genom att matcha par med hjälp av artificiell intelligens. Nu ska Tiamo lanseras i Sverige genom ett teve-program.

Tiamo – Match vid första klicket är en berättelse om den moderna jakten på kärlek via dejtingtjänster och teve-program där relationer sätts på prov av hopp och förtvivlan – och sex.


mats-headshot

Ord från författaren

Efter min medverkan i tv-programmet Gift vid första ögonkastet så kände jag att jag hade mer att säga om det, mer som jag ville förmedla.

Jag diskuterade med vänner och bekanta och med andra författare. Flera av mina idéer förkastades men jag beslutade att gå vidare med en roman, en helt fiktiv berättelse. Det är en berättelse om en snarlik situation. Den har inspirerats av mitt år med tv-inspelningar, media, press och relationer.

Berättelsen är inte direkt självbiografisk, men de flesta författare får ju gräva där de står. Nu efter inspelningarna så har vi som medverkade också haft mer kontakt med varandra och även med deltagare från förra säsongen. Det är bara 18 personer i Sverige som har varit med om just det här, och här finns många spännande erfarenheter att hämta.

cover-paperback

Fakta om boken

Preliminärt tills den publiceras

  • Antal sidor: 350 st (beräknat)
  • Format (b x h): 135 x 210 mm
  • ISBN:
  • Bandtyp: Mjukband
  • Utgivningsdatum: 2018-03-xx
  • Format: Tryck & eBok
  • Kommer snart